Administratie kantoor

OOG & OHM onderwijsondersteuning

By juli 6, 2022januari 9th, 2023No Comments

OOG & OHM onderwijsondersteuning

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat wij na de zomer ons Administratiekantoor uitbreiden met de medewerkers van administratiekantoor Onderwijsbureau Hollands Midden (OHM). De beide kantoren gaan verder onder de naam OOG & OHM onderwijsondersteuning. 

Beide kantoren zijn bijna net zo groot (in aantal medewerkers en in aantal klanten) en door de krachten te bundelen kunnen we de noodzakelijke implementaties (Visma) en innovaties (applicaties, managementinformatiesystemen) doorvoeren. Daarbij geldt dat we met meer medewerkers en het combineren van kennis, kunde en inzet nog beter in staat zijn om kwaliteit en continuïteit te kunnen aanbieden. De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de activiteiten van beide kantoren. OOG & OHM onderwijsondersteuning wordt gehuisvest in het huidige pand van OOG aan de Maassluisstraat. 

 In eerste instantie zult u weinig merken van deze overname. Op termijn zullen we een bredere dienstverlening gaan voeren; de inzet van digitale oplossingen en het leveren van een sterk netwerk zullen belangrijke speerpunten gaan worden. Mede hierdoor kunnen we u de komende jaren nog beter van dienst zijn. Samen hebben we nu meer kennis in huis, niet alleen over de personele en financiële administratie, maar ook over onderwijs, projectvoering, functioneel beheer, samenwerkingsverbanden en digitale ontwikkelingen. Er gaat dus zeker iets veranderen, maar het belangrijkste verandert niet en dat is de manier waarop wij u helpen de uitdaging van de toekomst te omarmen; proactief, flexibel, gedreven, vol kennis en met plezier!

Wij kijken er naar uit u persoonlijk meer te kunnen vertellen over onze plannen en visie op de toekomst.