Skip to main content
AlgemeenOOG

Fusie Inschool Academie en Novilo

By maart 31, 2021No Comments

Fusie Inschool Academie en Novilo

Per 1 april is de Inschool Academie gefuseerd met Novilo, VO op Niveau en Feli-X tot een breed georiënteerde sterke onderwijs-adviesdienst.
In de afgelopen periode werkten zij al nauw samen op het gebied van opleiding, nascholing, training en begeleiding. Een voorbeeld hiervan is de oprichting van ‘Ondersteuning voor Talent’ waarin we met genoemde fusiepartners een brede range van specialistische kennis tot aan beleids- en procesondersteuning vorm hebben kunnen geven.

Voor de klanten van de verschillende organisaties verandert er in de directe dienstverlening weinig. Zij houden dezelfde contactpersonen, experts, project- en procesbegeleiders. Ook de nauwe samenwerking met OOG onderwijs en jeugd blijft gewoon bestaan.
Tegelijkertijd bestaat nu de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden en te versterken.
De nieuwe organisatie kan zich nog sterker inzetten op thema’s als talentonderwijs, meer- en hoogbegaafdheid (al dan niet in passend onderwijs) en schoolontwikkeling in het Voortgezet Onderwijs. Qua opzet van de professionaliseringsmodules kunnen we meer leunen op de kennis en ervaring van partners op het gebied van e-learning en blended learning.

Wij zijn met name trots op het feit dat we met deze stap scholen, besturen en samenwerkingsverbanden in de volledige breedte van hun professionaliseringvraagstukken integraal kunnen ondersteunen.
Graag informeren wij u nader over wat wij u gezamenlijk kunnen bieden. Dit doen we door op vrijdag 9 april een informatieve video te lanceren, op de gebruikelijke social media en onze websites:  www.inschoolacademie.nl, www.novilo.nl, www.voopniveau.nl, www.feli-x.nl of kijk direct op www.novilo.nl/fusie.